Home
Over Serpentijn
Kunst van Annet
Glascollectie
Exposities
Cursusaanbod
Prijslijst 2012
Openingstijden
Zo vindt u ons
Agenda 2012
Gastenboek
Fotoboeken 2009
Fotoboeken 2010
Fotoboeken 2011
Fotoboeken 2012
Contact
Links

Over Serpentijn

Serpentijn is als galerie gestart in 2004 in de, toen nog, oude schuur van onze boerderij. We zijn begonnen met een verkoopexpositie van beelden uit Tengenenge, Zimbabwe. De steensoort waarvan de beelden zijn gemaakt, Serpentijn, is de naamgever van de galerie.

Inmiddels hebben we een grondige verbouwing achter de rug in samenwerking met onze nieuwe buren, kinderdagverblijf de Kleine Held.

De galerie is nu licht en stijlvol ingericht. De beelden nemen niet meer het grootste deel in beslag, daarvoor in de plaats hebben we een schitterende collectie glaswerk van o.a. Sereno en Fidrio. We houden de collectie steeds actueel. Ook is er ruimte voor kunstenaars om hier te exposeren.

Boven de galerie hebben we een ruim atelier gebouwd. Hier worden cursussen en workshops gegeven op het gebied van kunst en cultuur. De cursussen zullen voornamelijk door mijzelf worden gegeven. Ik heb 25 jaar ervaring als docent beeldende vorming. Verder zal ik van tijd tot tijd gastdocenten uitnodigen. Wil je meer weten, kom dan gerust eens langs.
 

Annet Raben

 

Galerie Serpentijn | annet@serpentijn.nl